Una dinstre problemele majore cu care se confrunta o familie in cazul unui deces este ,,comunicarea si lipsa de informatie” imediata in cazul in care se confrunta cu un deces in familie

Am considerat ca este important ca pe de o parte orice familie care se confrunta cu aceasta situatie sa poata sa consulte in liniste paginile acestui site, sa aiba acces la informatii profesionale si sa aiba posibilitatea sa aleaga serviciile pe care le doresc avand posibilitatile de a compara ofertele de servicii si de pret a mai multor firme din domeniu.

Am asistat in ultimii ani in acest spatiu mioritic al nostru la diferite situatii in care familii care se confruntau cu un deces   intrau in contact cu  firme de pompe funebre intalnite in fata la spital sau la morga, si se intampla de foarte multe ori ca anume decizii sa fie luate sub presiunea emotiva a momentului, cauzat de un deces in familie.

La final de cele mai multe ori se obtinea un serviciu de o calitate indoielnica, care  era realizat in mod deficitar  acesta fiind departe de ceea ce a fost cerut initial.

Aceste comportamente au prejudiciat in mod grav atat familiile aflate intr-o situatie trista asa cum este cea a organizarii unei inmormantari cat si reputatia altor firme care activeaza cu seriozitate, demnitate, transparenta si profesionalism, in acest sector de activitate.

Acest site nu face altceva decat sa ofere informatii profesionale, transparente, in cazul in care va confruntati cu un deces in familie. Avem convingerea ca in cazul in care trecezi prin incercarea de a pierde pe cineva drag din familia dumneavoastra informatiile publicate in paginile  siteu-lui nostru te vor ajuta sa iei  o decizie inteleapta.