Consideram ca daca esti pe aceasta pagina a site-ului nostru cauti informatii utile in vederea organizarii unui serviciu funerar. Experienta noastra ne permite sa iti dam cateva sfaturi practice in acest sens.

Pierderea unei persoane dragi afecteaza brusc si de multe ori iremediabil pe orice om. În realitate, persoanele care au un deces in familie sunt întotdeauna în situația de a se confrunta cu probleme, care cu o zi înainte, nici măcar nu s-au gândit ca acestea se pot intampla. De obicei își doresc să gasească o companie de servicii funerare cu personal discret și competent, care să rezolve orice problema cu profesionalism și discreție.

Sfaturile noastre sunt urmatoarele:

  • Alege-ti mai multe firme care au sediul in zona unde a avut loc decesul. Primul contact este bine sa fie telefonic si apoi sa stabiliti o vizita la sediul acestora. In timpul discutiilor ave-ti posibilitatea sa pune-ti intrebari precise si sa evaluati personal calitatea raspunsului.
  • In acest mod ve-ti intelege imediat care este gradul de profesionalitate al personalului firmei cu care discutati. Sau este suspect in cazul in care sunte-ti contactat de o firma de servicii funerare fara ca in prealabil sa fi cerut dumneavoastra acest lucru.
  • Nu acceptati sa discutati cu persoane necunoscute intalnite la morga sau pe coridoarele de la spital. Exista cazuri in care sunte-ti indrumat chiar din spital catre o anumita firma de pompe funebre.
  • Aveti un pic de rabdare. O sa luati aceasta decizie in urmatoarele ore. In aceste cazuri cei care se prezinta s-ar putea sa fie interesati doar de banii dumneavoastra nu sa va si ajute sa rezolvati problemele asa cum ar trebui.
  • Este suspect in cazul in care sunte-ti contactat de o firma de servicii funerare direct de la morga spitalului fara ca in prealabil sa fi cerut dumenvoastra acest lucru.
  • Încercați să intrăți în contact cu cunoștințe care s-au confruntat cu o astfel de experiență tristă în trecut, sau, în lipsa acestora încercați să intrați în contact cu firme de pompe funebre autorizate din zona unde a avut loc decesul. Mai bine sa pierdeti o ora de timp si sa face-ti o vizita la sediul acestora decat sa alegeti la intamplare prima firma de pompe funebre intalnita la morga. Nu exista sfaturi “neinteresate”.
  • Sunteți abordați de persoane necunoscute ? De obicei în astfel de momente veți întâlni diverse persoane care vor intră în contact cu dumneavoastră că să va ajute. Se pot întâlni la spital , sau pe lângă morgă. O să va spună că au nr de telefon de la un prieten care cunoaște pe un alt prieten și care la rândul lui cunoaște pe altcineva care va poate ajută. Pot fi interesate doar de banii dumneavoastră, nu sa va si ajute să rezolvați problemele.
  • Depunem toate eforturile de a va oferi informatii cat mai pertinente si transparente despre tot ceea ce trebuie sa stii in astfel de momente. In cazul in care cauti o informatie pe care nu o gasesti in paginile acestui site , te rugam sa ne contactezi. Companiile de servicii funerare serioase care sunt prezente in acest site va multumesc ca a-ti acordat timp pentru a citi aceste informatii. Oferim informatii care sa va ajute sa luati o decizie inteleapta in astfel de momente. Ne dorim ca comportamentul dumneavoastra sa contribuie la asigurarea unei transparente in acest sector de activitate.