Siteul nostru da posibilitatea oricaror firme de serviicii  funerare, florarii, catering, monumente funerare, sau altor firme care ofera sau desfasoara servicii in acest sector de activitate  sa prezinte intr-o maniera profesionala  oferta si preturile serviciilor lor.  Orice firma indiferent ca este mare sau mica are posibilitatea in mod cat se poate de transparent de a prezenta activitatea lor in siteul nostru www.funerarlist.ro.

Prezentarea se poate face in mai multe modalitati fiind disponibila pentru orice firma si inregistrarea in modalitatea Gratuit.

Inscrierea GRATUITA ofera posibilitatea oricarei firme care are ca domeniu de ativitate serviciile funerare, pompe funebre sau alte servicii conexe cu aceast sector ca aceasta sa fie inscrisa in modalitate gratuita in acest webdirector dedicat sectorului funerar de activitate.

Datele firmelor in modalitatea Gratuit  sunt considerate de domeniul public si sunt introduse in modalitate gratuita de catre noi. In cazul in care nu doriti ca firma dumnevoastra sa fie inscrisa gratuit in acest web director al pompelor funebre din Romania, ne puteti trimite un e-mail folosind pagina de contact al site-ului  si firma respectiva va fi eliminata din baza de date a portalului nostru web.

Inscrierea Gratuita ofera un numar limitat de avantaje, privind prezentarea online a firmei dumnevoastra. In cazul in care se doreste ca firma pe care o conduceti sa fie prezentata altfel puteti opta pentru unul din cele trei pachete pentru promovare si prezentare online.

Firma dumenvoastra poate trece de la o prezentare gratuita in paginile directorului web la o prezentare profesionala alegand unul din pachetele de prezentare

De asemenea puteti intra pe pagina unde sunt listate datele firmei si sa schimbati modul de prezentare alegand pachetele profesionale Premium sau Top Position sau puteti opta pentru stergerea datelor dumnevoastra prin butonul Revendicare.

 

TRIMITE FORMULARUL DE INREGISTRARE  

/