Termeni și condiții contractuale

1.0  Portalul web funerarlist.ro / web Director   este un portal destinat firmelor de servicii funerare, pompe funebre, administrarea cimitirelor, firme de catering, arta funerara, firme care administreaza cimitire sau cele care au ca si activitatea de ingrijire a spatiilor verzi. De serviciile acestui portal web pot beneficia toate firmele care ofera servicii conexe sectorului de activitate enumerat mai sus. In acest director web se pot inscrie firme care executa lucrari de monumente funerare, producătorilor si furnizori de servicii din tara si strainatate,  importatorilor de produse si echipamente destinate sectorului funerar si cimiterial, case funerare , morga, firmelor care executa servicii de repatrieri si transport international, precum si celorlarte firme care dezvolta activitati sau furnizeaza servicii legate de acest sector de activitate.

1.1 Inregistrarea datelor, a informatiilor si a serviciilor care sunt prezentate pe domeniul web funerarlist.ro / web Director   este rezervata in mod exclusiv societatilor comerciale, persoane fizice autorizate sau persoane juridice  care activeaza in domeniul funerar si servicii conexe, producator, importator, administrare cimitire, furnizare de servicii sau activitati conexe ale sectorului funerar . Pentru inregistrarea si transmiterea acestor date este necesara complectarea datelor din unul din formularele puse la dispozitia cumparatorului pe funerarlist.ro / web Director  

1.2 Datele conţinute în formularul de înscriere vor fi completate în vederea confirmării, activitatii dumneavoastra ( persoana fizica sau juridica ) in domeniul  serviciilor funerare, cimiteriale sau a activitatilor conexe.

2.0 Definitii si Termeni

2.1 Domeniul funerarlist.ro / web Director    – este domeniul web inregistrat de MacroFox srl  persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Strada Bujorilor 49 , Cod Postal 300431 Timisoara  Judetul Timis  avand numar de ordine in Registrul Comertului J 35 / 2305 / 2021 , cod unic de inregistrare fiscala CUI 44408185.

2.2 Utilizator  poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani si reprezinta in calitate de administrator sau detine functie de administrator delegat la firme de pompe funebre, servicii funerare, administrarea cimitire sau orice alta firma legal inregistrata pe teritoriul romaniei care desfasoara activitati sau furnizeaza servicii in domeniul pompelor funebresau alte activitati similare, conexe cu acesta.  Persoana care reprezinta o firma in acest domeniu sau care reprezinta in mod legal o persoana juridica sau orice entitate juridica care isi poate face face un cont in site-ul: funerarlist.ro / web Director   si efectueaza o inregistrare in vederea prezentarii si promovari de servicii online a unei firme care ofera servicii/produse in cadrul acestui sector de activitate pe teritoriul Romaniei.

2.3 Utilizatorul in conditiile prezentului contract reprezinta orice persoana fizica in calitate de administrator sau persoana responsabila de serviciile pe care acesta le inregistreaza in directorul web funerarlist.ro / web Director     care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica inregistrata pe site, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

2.4 Nickname in intelesul articolelor prezentelor termene si conditii contractuale  este un  pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga continut pe site. funerarlist.ro / web Director   Nickname-ul este asociat informatiilor din site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

2.5 Contul Meu . Reprezinta  sectiunea din site-ul : funerarlist.ro / web Director    formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite utilizatorului transmiterea datelor firmei pe care o  administreaza si care contine informatii despre aceasta si despre serviciile pe care firma le pune la dispozitia utilizatorilor care folosesc domeniul web funerarlist.ro / web Director    Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea contului sunt corecte, complete si actualizate.

2.6 Pachete Publicitate  reprezinta  sectiunea din domeniul directorului web : funerarlist.ro / web Director   in care utilizatorul poate alege unul din serviciile de promovare online puse la dispozitie de catre administratorii domeniului web funerarlist.ro / web Director    Utilizatorul poate adauga si publica informatii despre serviciile/produsele  oferite servicii pe care doreste sa le urmareasca, sa le modifice in vederea unei cat mai corecte prezentari si indicizari SEO si a unei eventuale achizitii din partea vizitatorilor siteului web funerarlist.ro / web Director Utilizatorul in functie de pachetul de promovare ales  are posibilitatea, ulterior, ca informatiile publicate sa le schimbe, sa fie modificate sau  le poate sterge. Director web, la care se face referire in conditiile prezentului contract se gaseste inregistrat in domeniul funerarlist.ro / web Director  

2.7 Comanda este considerata un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator, proprietarul funerarlist.ro / web Director   si cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de publicitate pe site-ul funerarlist.ro / web Director  

2.8 Bunuri si Servicii. Sunt prezentate formele si modalitatile de publicare a datelor firmelor care sunt inregistrate precum si pretul acestora. Orice, pachete de publicitate listate pe funerarlist.ro / web Director     inclusiv produsele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.

2.9 Campanie de promovare . Se va intelege actiunea  de a expune in scop comercial, un numar finit de servicii de prezentare online, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre vanzator.

2.10 Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului.

2.11 Continutul este reprezentat de  toate informatiile de pe site funerarlist.ro / web Director   care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic. Continutul oricarui e-mail trimis intre cumparator si vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil.

2.12 Recenzia in intelesul articolelor prezentului contract o reprezinta si este definita de  o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui serviciu cumparat prin intermediul domeniul web funerarlist.ro / web Director  , evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca bunul sau serviciul cumparat respecta sau nu specificatiile mentionate de catre societatea care la furnizat

2.13 DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.14 Prin inregistrarea unei comenzi de inregistrare a unei firme pe domeniul web funerarlist.ro / web Director    cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul, isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.15  Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea inregistrarea firmei / comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic, dupa ce datele trimise spre publicare pe site vor fi verificate.

2.16  Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul in care datele trimise pentru a fi publicate pe site au fost verificate , acceptate si publicate. Cumparatorul /utilizatorul va primi un email de confirmare  prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de publicare a datelor a comenzii.

2.17 Utilizând serviciile de prezentare online a firmelor prezente in acest domeniu web si anume funerarlist.ro / web Director   , publicat la aceasi adresa  sunteti de acord sa respectati conditiile de utilizare impuse de proprietarul paginii web. Aceste conditii sunt conforme cu legile civile, comerciale si cea de protectie a datelor personale in vigoare. In cazul in care nu acceptati termenele si conditiile de folosinta a acestei pagini nu aveti posibilitatea  de a fi autorizat sa folositi serviciile noastre.

2.18 Pagina web funerarlist.ro / web Director    este un serviciu se adreseaza persoanelor care administreaza firme de pompe funebre, servicii funerare sau alte firme care ofera produse si servicii in acest sector de activitate.  proprietarilor de firme care ofera servicii si produse care au ca destinatie finala de activitate serviciile funerare, pompe funebre, administrarea de cimitire precum si de activitati conexe acestora.

2.19 Domeniul web funerarlist.ro / web Director   promoveaza, faciliteaza si prezinta firmele din acest domeniu de activitate si are ca scop  promovarea serviciilor firmelor care activeaza in sectorul funerar din Romania.

2.20 Informatiile continute în cuprinsul site-ului funerarlist.ro / web Director    sunt promovate atat gratuit cat si sub forma de sponsorizare / contra cost in functie de decizia administratorului fiecarei firme inregistrate in acest domeniu web. Preturile de prezentare online sunt prezentate in funerarlist.ro / web Director   accesand pagina web ” Publicitate pe acest site ”

2.21 În orice situatie, sunteti de acord sa nu folositi informatiile cuprinse în acest site pentru a încalca orice lege româneasca sau internationala si sunteti în întregime raspunzator pentru orice dauna adusa unei terte parti. În scopul prevenii unor astfel de fapte, funerarlist.ro / web Director    îsi rezerva dreptul de a monitoriza activitatea vizitatorilor, indiferent de legislatia careia i se supune vizitatorul.

2.22 Deoarece funerarlist.ro / web Director  nu detine controlul asupra site-urilor si resurselor listate în cuprinsul catalogului, sunteti de acord ca funerarlist.ro / web Director  nu este responsabila pentru orice pierderi materiale sau de alta natura survenite ca urmare a accesarii site-urilor listate în cuprinsul portalului.

3.0 Arbitraj / Litigii

3.1 Orice litigiu sau disputa se va soluţiona de cele doua parţi pe cale amiabila, in termen de 30 zile lucrătoare de la prima încercare de soluţionare.

3.2 Litigiile nesoluţionate pe cale amiabila, decurgând din sau in legătura cu acest contract, vor fi supuse Curţii de Arbitraj Comercial  de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României, cu aplicarea Regulilor de procedura arbitrala ale acestei Camere, a legii romane si a prevederilor prezentului contract.

3.3 În cazul în care nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile se vor adresa instanţelor judecătoreşti competente. In acest caz atat organizatorul acesui eveniment cat si expozantul sunt de acord ca Judecatoria sau tribunalul competent sa fie localitatea unde este sediul firmei al propietarului site-ului funerarlist.ro / web Director  . In acest caz localitatea Timisoara – Romania

3.4 Prelucrarea datelor cu caracter personal. Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

3.5 Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil.

3.6 Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

3.7 Cine suntem și cum ne puteți contacta ?

Domeniul web funerarlist.ro / web Director   apartine firmei  MacroFox srl  persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Strada Bujorilor 49 , Cod Postal 300431 Timisoara  Judetul Timis  avand numar de ordine in Registrul Comertului J 35 / 2305 / 2021 , cod unic de inregistrare fiscala CUI 44408185 denumita  în intelesul articolelor prezentului contract de termeni si conditii cu numele  “ Web Director sau “noi“). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

3.8 Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm să contactați responsabilul cu protecția datelor la adresa de e-mail:  funerarlist@yahoo.it   sau prin poștă sau curier la adresa Strada  Bujorilor 49   Judetul Timis Cod Postal 300431   în atenția responsabilului cu protecția datelor.

3.9 Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm ?
În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel:

3.10 Când vă creați un cont pe domeniul nostru web, ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele. În cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) din platforma funerarlist.ro / web Director   aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare, precum: fotografie, genul, nickname, număr telefon mobil, număr telefon fix,  adrese , adresa alternativa de e-mail, datele de plata ale facturii care va fi emisa catre dumenvoatra in cazul in care alegi o modalitate de publicitate cu plata. Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de e-mail, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, etc.

3.11 Vă oferim și posibilitatea de a vă înregistra în platforma funerarlist.ro / web Director    prin contul dvs Facebook sau Google. Dacă optați pentru una dintre aceste variante, veți fi direcționați către o pagină administrată de Facebook Inc / Google LLC, unde aceștia vă vor informa cu privire la transferul datelor dvs. către funerarlist.ro / web Director   Puteți consulta politicile de confidențialitate Facebook, respectiv Google, folosind următoarele link-uri:

https://www.facebook.com/about/privacy

https://policies.google.com/privacy

3.12 Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării site-ului nostru web sau a folosirii aplicației smartphone, pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs. Vă invităm să aflați mai multe detalii în acest sens prin consultarea secțiunii privitoare la scopurile prelucrării de mai jos.

3.13 Pe site-ul nostru web și în aplicația smartphone putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

 

  • are sunt scopurile și temeiurile prelucrării. Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri. Pentru prestarea serviciilor oferite prin intermediul ro / web Director în beneficiul dvs. Acest scop general poate include, după caz, următoarele:
  1. a) Crearea și administrarea contului în cadrul platformei ro / web Director
  2. b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
  3. c) Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, serviciile achiziționate;
  4. d) Anularea serviciilor conform prevederilor legale;
  5. e) Achitatrea / Rambursarea contravalorii  serviciilor conform prevederilor legale;

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între platforma web administrata de catre noi  și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

3.15 Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare a serviciilor pe care le oferim prin platforma electronica a siteu-lui  funerarlist.ro / web Director   . Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de cumpărăror, vă putem invita să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață.

Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

  • Pentru marketing Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile online de promovare a firmei pe care o conduceti. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail /SMS/ telefonic / mobile push / webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse destinate acestui sector de activitate,

3.17 Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător (de ex. produsele sau informatiile  vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă  afectează similar într-o măsură semnificativă.

În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil. Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:

– Modificarea setărilor din contul de client în secțiunea “ contul meu ”;

– Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi; sau prin

– Contactarea directa folosind detaliile de contact descrise mai sus.

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca  drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.

3.18 Pentru apărarea intereselor noastre legitime : Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

*  Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei noastre față de atacuri cibernetice:

*  Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;

* Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

3.19 Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale  cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislatia aplicabila in aceasta materie.

3.20 Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal. Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma administrata de catre noi. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

3.21 Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal: După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

– societăților din cadrul aceluiași grup de societăți ca funerarlist.ro / web Director  

– partenerilor nostri

– furnizorilor de servicii de plată/bancare;

– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;

– furnizorilor de servicii de cercetare de piață;

– societăților de asigurare;

– furnizorilor de servicii IT;

– altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre. În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice. Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

3.22 În ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal. În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal. Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a vă proteja drepturile și interesele. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii. Ne puteți contacta oricând, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informații despre țările în care transferăm datele dvs., perecum și garanțiile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri.

3.23 Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal ?
Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație si le stocam pe servere securizate, asigurând in acelasi timp redundanța datelor. Pentru efectuarea plăţilor putem opta pentru plata prin O.P. sau putem folosi serviciile procesatorului de plăţi PayU. Orice informaţii privitoare la plăţi sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2.În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

3.24 Ce drepturi aveți ? Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor. Mai multe informații despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obținute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.

3.25 Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Vă rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi:

3.26 Identitate. Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail aferenta contuluifunerarlist.ro / web Director   . In caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

3.27 Onorarii. Nu vom solicita o taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea dvs. de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o sumă rezonabilă în asemenea circumstanțe.  Vă vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a vă soluționa cererea.

3.28 Durata de răspuns. Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum o lună, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum doua luni. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de o lună. S-ar putea să vă întrebăm dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

3.29 Drepturile terțelor părți. Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.

Drepturi vizate Descriere
Accesul Puteți să ne cereți:

•        să confirmăm dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal;

•        să vă punem la dispoziție o copie a acestor date;

•        să vă oferim alte informații despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgăm, dacă le transferăm în străinătate și cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi aveți, cum puteți face o plângere, de unde am obținut datele dvs., în măsura în care informațiile nu v-au fost deja furnizate prin această informare.

 

Rectificarea Ne puteți cere să rectificăm sau să completăm datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.

Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.

 

Ștergerea datelor Ne puteți cere să vă ștergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

•        acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau

•        v-ați retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ); sau

•        dați curs unui drept legal de a vă opune; sau

•        acestea au fost prelucrate ilegal; sau

•        ne revine o obligație legală în acest sens.

Nu avem obligația de a ne conforma solicitării dvs. de ștergere a datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară:

•        pentru respectarea unei obligații legale; sau

•        pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

Există anumite alte circumstanțe în care nu suntem obligați să respectăm solicitarea dvs. de ștergere a datelor, deși acestea două sunt cele mai probabile circumstanțe în care v-am putea refuza această solicitare

Sa aveti in vedere ca, inaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din contul funerarlist.ro / web Director    si sa va salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate pe domeniul web administrat de catre societatea noastra, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile, certificatele de garantie). In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar noi vom fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie, dupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului dumenvoastra creat pe siteul nostru cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

 

Restricționarea prelucrării datelor Ne puteți cere să restricționăm prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

•        acuratețea lor este contestată (a se vedea secțiunea de rectificare), pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora; sau

•        prelucrarea este ilegală, dar nu doriți ca datele să fie șterse; sau

•        acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveți nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apăra un drept în instanță; sau

•        v-ați exercitat dreptul de a vă opune, iar verificarea dacă drepturile noastre prevalează este în desfășurare.

Putem continua să folosim datele dvs. cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționare, în cazul în care:

•        avem consimțământul dvs.; sau

•        pentru a constata, exercita sau asigura apărarea unui drept în instanță; sau

•        pentru a proteja drepturile noastre sau ale altei persoane fizice sau juridice.

 

Portabilitatea datelor Ne puteți cere să vă furnizăm datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau puteți solicita ca acesta să fie „portat” direct către un alt operator de date, dar în fiecare caz numai dacă:

•        prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau pe încheierea sau executarea unui contract cu dvs; și

•        prelucrarea se face prin mijloace automate.

 

Opoziția Vă puteți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerați că drepturile și libertățile dvs. fundamentale prevalează față de acest interes.

De asemenea, vă puteți opune oricând prelucrării datelor dvs. în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.

 

Luarea de decizii automate Puteți cere să nu faceți obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dar numai atunci când decizia respectivă:

•        produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau

•        vă afectează în alt mod similar și într-o măsură semnificativă.

Acest drept nu se aplică în cazul în care decizia la care s-a ajuns în urma luării automate a deciziilor:

•        ne este necesară pentru a încheia sau a derula un contract cu dvs.;

•        este autorizată prin lege și există garanții adecvate pentru drepturile și libertățile dvs.; sau

•        se bazează pe consimțământul dvs. explicit.

 

Plângeri Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, RomaniaTelefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.   

 

 

4.0 Politica de vanzare online

4.1 Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din funerarlist.ro / web Director   Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

4.2 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, propietarul domeniului web funerarlist.ro / web Director     isi rezerva dreptul de a cere utilizatorilor/cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul domeniului web.

4.3 Proprietarul domeniului funerarlist.ro / web Director  poate publica pe site informatii despre bunuri si/sau servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care funerarlist.ro / web Director   are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

5.0  Ce sunt Link-urile sponsorizate

Firmele de pompe funebre si servicii funerare sau alte firme  care sunt publicate pe acest portal in modalitate gratuita sau cu plata  accepta prin contractul de utilizarea publicarea de link-uri pe pagina sa listata in  domeniului web funerarlist.ro / web Director   Aceste linkuri pot vi puse la dispozitia altor firme care aleg pachete de promovare cu plata sau pot fi folosite de catre administratorul domeniului web pentru indicizare SEO in motoarele de cautare. Firmele care sunt inscrise si listate in paginile web directorului optand pentru listarea in cadrul conditiilor oferite de alegerea unui  pachet de servicii platit pot avea  in pagina lor aceste link-uri fara ca proprietarul domeniului web funerarlist.ro / web Director    sa ceara in scrie in prealabil acceptul acestora.

6.0 Propunerea de inregistrare a unei firme / activitate comerciala in pagina web  funerarlist.ro / web Director  

6.1 Prin completarea formularelor “Inregistrare Firma ” si bifarea casetei “Sunt de acord cu conditiile de utilizare”, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si va obligati sa furnizati informatii corecte, complete, actuale si conform instructiunilor. De asemenea, sunteti de acord ca numele site-ului / firmei si / sau numele produselor sa fie folosite în scopul promovarii site-ului / firmei / produselor de catre funerarlist.ro / web Director  

6.2 Administratorul paginii web funerarlist.ro / web Director    poate inregistra IP-ul de la care a fost facuta propunerea de inregistrare a unei firme / activitati comerciale in sectorul funerar precum si adresa e-mail furnizata, fara sa divulge sau sa publice aceste informatii, daca actiunea intreprinsa nu a adus atingere intereselor proprietarilor de drept al domeniului web funerarlist.ro / web Director     sau oricaror alte persoane societati  sau entitati.

6.3 Editorii funerarlist.ro / web Director   pot sa schimbe încadrarea într-o categorie, sa modifice titlul, descrierea sau cuvintele cheie daca acestea nu reflecta obiectiv domeniul de activitate al site-ului propus sau daca acestea contin excesiv cuvinte promotionale sau nu au respectat instructiunile, fara o notificare prealabila.

6.4 Editorii funerarlist.ro / web Director    pot sa refuze sa editeze, sa aprobe spre publicare sa  suspende sau sa elimine orice site propus daca acesta nu a respectat instructiunile de propunere, daca la adresele URL respective au avut loc modificari de natura obiectului de activitate sau care nu mai corespund criteriilor sau instructiunilor, fara notificare prealabila.

6.5 Administratorul doemniului web funerarlist.ro / web Director  îsi reverva dreptul de a scana la intervale regulate site-urile propuse, folosind roboti specializati, pentru a determina schimbarile structurale survenite sau pentru a detecta nerespectarea instructiunilor, fara a extrage informatii.

6.6 Administratorul doemniului web funerarlist.ro / web Director    se obliga sa NU copieze, vânda sau divulge spre vreo terta parte, fara consimtamântul celeilalte parti – exceptand situatia in care a fost incalcat acordul de utilizare – informatiile confidentiale furnizate în formularele funerarlist.ro / web Director  . Aceste informatii pot fi folosite de catre funerarlist.ro / web Director    doar în scopuri promotionale, de marketing sau la solicitarea autoritatilor.

7.0 Solicitarea de eliminare a unui firme

7.1 Eliminarea listarii unui firme care a fost inscrisa gratuit sau sponsorizat  poate fi facuta doar de catre persoana care este administrator sau care ocupa o functie de conducere, pe baza adresei email corespondenta (informatii confidentiale)

7.2 Eliminarea unei firme sau activitati comerciale poate fi realizata si  de catre editorii funerarlist.ro / web Director   , in cazul in care acest lucru este solicitat de catre administratorii societatii sau in cazul incalcarii conditiilor de utilizare.

7.3 Eliminarea listarii va fi facuta in 72 h de la confirmarea solicitarii de eliminare primita pe adresa de e-mail declarata in pagina de contact sau prin mesajul trimis din pagina de contact al domeniului web funerarlist.ro / web Director  

7.4 Pagina individuala corespondenta firmei sau activitatii comerciale prezentate in  funerarlist.ro / web Director    asupra caruia a fost solicitata eliminarea, va fi suspendata urmand a fi stearsa in termen de maxim 10 zile.

7.5 Administratorul domeniului web funerarlist.ro / web Director  poate sa revizuiasca aceste conditii de utilizare fara avertisment. În consecinta, cade în sarcina dvs. sa vizitati periodic aceasta pagina si sa luati la cunostinta modificarile aduse.

8.0 Preturi la servicii si produse

8.0  Toate tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe site funerarlist.ro / web Director   sunt prezentate fiecare in paginile domeniului web  exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

8.1  In cazul platilor online proprietarul site-ului funerarlist.ro / web Director     sau vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

8.2  Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor si/sau a serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / banere , etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

9.0   Comanda Serviciilor  

9.1  Clientul/Cumparatorul poate efectua comenzi pe site, funerarlist.ro / web Director     prin adaugarea bunurilor si/sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata inregistrat, trimis, si confirmat  continutul este disponibil pentru verificare, si publicarea continutului pe domeniul web funerarlist.ro / web Director  

9.2   Prin finalizarea comenzii cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii si inregistrarea acesteia in baza noastra de date. Aceste date vor fi verificate de catre echipa editoriala si apoi vor fi listate in paginile directorului web.

9.3  Sunt acceptate orice fel de produse si servicii care fac parte sau care au legatura cu sectorul funerar in general, cimiterial si servicii conexe ale acestuia.

9.4  Proprietarul domeniului web funerarlist.ro / web Director  îşi rezervă dreptul de a nu admite acele cereri de listari si promovare online in cadrul siteu-lui administrat de catre noi  care nu se încadrează si care nu au legatura cu domeniul funerar.
9.5  Produsele funerare care pot fi promovate si care se refera la serviciile de tanatopraxie precum şi cele care apar ca fiind dăunătoare şi periculoase, firmele care le propun spre vanzare  fiind exclusiv răspunzători de respectarea întocmai a legislaţiei şi reglementărilor în vigoare în România şi în plan internaţional, pe care se obligă să le cunoască în detaliu.

9.6  Obţinerea autorizaţiilor prevăzute de lege privind comercialiazarea produselor sau a serviciilor prezentate apartine este exclusiv în sarcina firmelor si administratorilor care solicita publicarea acestora.

10.0   Dreptul de proprietate industriala sau comerciala

10.1   Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a funerarlist.ro / web Director, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

 

11.0  Notificari si Litigii  

11.1  În accepţiunea părţilor contractante, orice notificare adresată de una dintre acestea celeilalte este valabil îndeplinită dacă va fi transmisă la adresa/sediul prevazută în partea introductivă a prezentului contract.
11.2  Notificarea se face exclusiv pe cale informatizata si anume prin e-mail la adresa funerarlist@yahoo.com  a domeniului web funerarlist.ro / web Director   şi se consideră primită de destinatar a doua zi dupa ce  aceasta a fost trimisa. Orice comunicare e-mail va fi insotita si de o confirmare telefonica dintre cele doua parti precum si de confirmarea de primire a mesajului transmis prin e-mail.
11.3  Dacă notificarea se trimite prin email, ea se consideră primită în prima zi lucrătoare după cea în care a fost trimis.
11.4  Notificările verbale nu se iau in considerare de nici una dintre părţi, dacă nu sunt confirmate, prin intermediul uneia dintre modalităţile prevăzute la alineatele precedente.
11.5   Partile au convenit ca toate neintelegerile privind prezentul contract sa fie rezolvate pe cale amiabila de reprezentantii lor.
11.6   In cazul in care nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile se vor adresa instantelor judecatoresti competente. In acest caz cumparatorul  accepta si este de acord ca  ca instanta judecatoareasca de competenta sa fie Camera de Comert si Industrie al judetului Timis sau Judecatoria judetului Timis.

12.0 Politica de plată – Cum plătesc ?

Serviciile de publicitate oferite de catre Macrofox SRL prin intermediul website-ului www.funerarlist.ro sunt comercializate sub forma de pachete de publicitate. Acestea pot fi achizitionate prin intermediul platii online prin card bancar gestionat de catre procesatorul de plăți Netopia Payments.

13.0 Clauze finale

13.1  Modificarea contractelor dintre organizator si membri se va face numai prin act adiţional încheiat între părţile contractante.
13.2  Prezentul contract, împreuna cu anexele sale care fac parte integranta din cuprinsul său, reprezintă voinţa părţilor şi înlătură orice altă înţelegere verbală dintre acestea, anterioară sau ulterioară încheierii lui.
13.3 În cazul în care părţile îşi încalccă obligaţiile lor, neexercitarea de partea care suferă vreun prejudiciu a dreptului de a cere executarea întocmai sau prin echivalent bănesc a obligaţiei respective nu înseamnă că ea a renunţat la acest drept al său.