Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Căutare

Cum obțin controlul asupra unei listari existente (revendicare) ?

Listarile gratuite ale firmelor înregistrate pe domeniul nostru pot fi revendicate editate, sau poate fi ceruta stergerea lor de catre proprietarii / administratorii acestora. Pentru revendicarea unei firme trebuie trebuie să vă crea-ti un cont de autentificare. Procedurile creare a contului sau cele de autentificare  sunt extrem de simple si dureaza doar cateva minute.

După autentificare, accesați pagina unde sunt publicate datele firmei și apăsați butonul "Revendicare". Ave-ti posibilitatea de a trece de la o Inregistrare Gratuita, la o inregistrare Premium sau Top Position, acestea oferind o prezentare profesionala firmei dumnevoastra.

De asemenea este dreptul dumenvoastra de a opta pentru stergrea datelor firmei dumenvoastra din siteul nostru.

Pentru a evita abuzuri, operatiunea de Revendicare a fiecarei listari va fi verificata de catre webmaster. Verificarea si aprobarea poate dura cateva zile.

Imediat după ce procedura a fost finalizată cu succes, listarea este asociată contului utilizator și nu mai poate fi revendicată de alt utilizator. Listarile asociate unui cont nu contin butonul "Revendicare".

După editare, listarea este inactivă.

Din motive de securitate și ptr evitarea abuzurilor, modificările trebuie revizuite de echipa editorială, dupa efectuarea verificarilor de rigoare care sunt impuse in asemenea situatii. Aceste verificari sunt efectuate manual de angajatii nostri. Informatiile sunt atent verificate pentru a nu aduce nici un prejudiciu de imagine firmei dumnevoastra. Încercăm să aprobăm listarile modificate în cel mai scurt timp. De obicei nu dureaza mai mult de 72 de ore.

De ce site-ul meu nu a fost aprobat ?

Cele mai frecvente motive pentru care propunerile sunt respinse, se regăsesc în nerespectarea conditiilor de prezentare a informatiilor pe www.funerarlist.ro.

Principalale motive pentru care o propunere este respinsă sunt:

  • Prezentare neconformă, prezentare incompleta sau date eronate
  • Campurile formularului de inscriere sunt obligatorii. In cazul in care datele nu sunt complectate sau sunt prezentate intr-un mod eronat publicarea datelor nu poate avea loc.
  • Text de prezentare nu trebuie copiat integral din paginile site-ului firmei dumenvoastra. Textul de prezentare trebuie sa fie unul original, divers de alte texte folosite de dumnevoastra pentru prezentarea firmei pe alte pagini online
  • Prezentare sub forma unei liste de cuvinte cheie.

Cuvinte Cheie ( Keywords )

Orice firma care se inregistreaza in modalitate sponsorizata are posibilitatea de a propune in formularul de inregistrare cuvinte cheie pe baza carora firma dumevoastra va fi propusa ca indizare pentru principalele motoare de cautare in principal pentru Google.ro

Ca si sugestie putem sa va propunem cateva cuvinte cheie ( keywords) care pot fi folositoare in acest caz. De exemplu daca firma dumneavoastra desfasoara o activitate de pompe funebre in orasul Bucuresti ( exemplu ) atunci este foarte probabil ca aceste cuvinte cheie sa fie urmatoarele:

  • Servicii funerare Bucuresti Sector 0
  • Pompe funebre ( Numele Firmei ) Bucuresti

Am folosit aceste doua sugestii doar pentru a avea doua exemple. Inregistrarea cuvintelor cheie este disponibila doar pentru firmele care se inregistreaza cu pachetele de publicitate Premium si Top Position.

Pagina Facebook

Pagina de facebook al firmei dumneavoastra sau pagina personala ale administratorului de asemenea vor putea fi publicate numai pentru firmele care au ales pachetul de promovare Top Position. Publicand pagina dumnevoastra de Facebook, aceasta va fi editata in pagina de prezentare a firmei si serviciilor firmei pe domeniul web www.funerarlist.ro.

Categoria de activitate

Propune-ti inregistrarea datelor firmei dumenvoastra numai la categoria de servicii la care aceasta are domeniul de activitate. Editorul acestei pagini web verifica personal datele introduse de fiecare firma in parte. Este important atat pentru noi cat si pentru firmele care sunt inregistrate pe acest domeniu web sa oferim si sa promovam indicizarea pe motoarele de cautare cat mai corecta si pertinenta a datelor listate.

Descriere activitate

Fiecare firma care este inregistrata are posibilitatea de a descrie in functie de pachetul ales ( Gratuit, Premium sau Top Position ) activitatea pe care aceasta o desfasoara. Aceasta descriere este limitata la 300 de caractere in cazul in care este ales pachetul Gratuit, 1000  de caractere pentru  firmele care se inregistreaza cu pachetul Premium sau 5000 pentru cele inregistrate cu pachetul Top Position.

Fotografii / Video

Pentru o cat mai buna imagine a firmei pe care o administrati, exista posibilitatea de a publica fotografii sau video care prezinta activitatea dumnevoastra in functie de pachetul pe care il alegeti. Tin motive de spatiu pe server pe care il folosim avem posibiltatea de a permite publicarea a 10 fotografii pentru firmele care aleg pachetul Premium si 30 fotografii pentru pachetul Top Position. De asemenea pachetul Top Position va putea publica si 3 video de prezentare. 

Top Position in Orasul tau

Firmele care aleg sa isi prezinte activitatea prin alegerea pachetuluiu de prezentare Top Position au posibilitatea de a fi inregistrate in prima pozitie in localitatea unde aceasta isi are sediul. In cazul in care mai multe firme doresc sa fie prezente in aceasi localitate va fi luat in considerarea ordinea inregistrarii si  a alegerii pachetului Premium pe www.funerarlist.ro.

Optimizare SEO si editare informatii

Firmele care aleg serviciile de editare si publicare de date prezentate in Pachetul Premium (2 cuvinte) sau Top Position (5 cuvinte) beneficiaza din partea webmasterului nostru de optimizare SEO pentru cuvintele cheie inregistrate.

Optimizarea SEO presupune interventia efectiva a unui webmaster in ceea ce priveste scrierea cu atenţie a titlurilor şi descrierilor, eliminarea erorilor in pagina, îmbunătăţirea vitezei de încărcare, optimizarea structurii de adrese URL şi de legături interne. Promovarea datelor firmei motoarelor de cautare in principal Google.ro promovand o cat mai buna experienţa a vizitatorilor, care acceseaza pagina de informatii a firmei dumneavoastra.

Orice utilizator sau administrator de firma care a publicat datele firmei pe domeniul web www.funerarlist.ro poate interveni de cate ori este nevoie pentru a aduce modificari, a adauga sau sterge date de contact sau de prezentare. Aceste modificari pot fi facute fara nici o restrictie indiferent de pachetul sub care au fost publicate datele utilizatorului.